085 - 580 41 16

Letselschade advocaat nodig in Vianen?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Vianen

Een werkgever moet rekening houden met alle mogelijke gevaren op de werkvloer en tijdens werktijd in het algemeen. Hij moet ervoor zorgen dat al deze gevaren worden ingeperkt om ongevallen te voorkomen. Doet de werkgever dit niet en vindt er een arbeidsongeval plaats, dan is de werkgever aansprakelijk. Na een bedrijfsongeval heeft de werkgever vaak bewijslast en zal dus moeten bewijzen dat hij heeft voldaan aan deze zorgplicht. Als er bewezen kan worden dat de werknemer zelf onoplettend of roekeloos handelde, dan kan de werknemer aansprakelijk worden gesteld. Schakel snel uw letselschade advocaat in Vianen in om de aansprakelijkheid vast te stellen en een passende schadevergoeding op te eisen.

Werkgever aansprakelijk stellen voor arbeidsongeschiktheid

Als ervaren letselschade advocaat kan Janse Advocaten u in Vianen en in de wijde omgeving van Vianen bijstaan met het aansprakelijk stellen van het bedrijf, uw werkgever. Een bedrijfsongeval heeft niet alleen fysieke gevolgen, maar vaak ook financiële. U raakt (tijdelijk) uw inkomsten kwijt, u maakt veel (onverzekerde) ziektekosten en daarnaast bent u wellicht veel geld kwijt aan reiskosten en het inschakelen van huishoudelijke hulp. Gelukkig kunnen wij u helpen om al deze kosten te verhalen op de aansprakelijke partij. We bekijken uw situatie en dienen een schadeclaim in. Samen met u zorgen we ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft!

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocateis, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Ons werkgebied

Vianen, Woerden, Utrecht, Hagestein, Everdingen, Lexmond, Tienhoven, Schalkwijk, Heemstede, Houten en Zijderveld.

Hoofdvestiging