085 - 580 41 16

Letselschade advocaat nodig in Vianen?

Uw letselschadespecialist

Bij Janse Advocaten bent u verzekerd van een letselschadespecialist die de juiste kennis en kunde in huis heeft om uw belangen bij letselschade in Vianen optimaal te kunnen behartigen. Bij ons staan uw belangen voorop en wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u de vergoedingen krijgt die u verdient. Wij werken alleen met de beste experts, die de juiste diploma’s op zak hebben en jarenlange ervaring hebben op het gebied van aansprakelijkheden en letselschade. Ons kantoor voldoet aan de kwaliteitseisen van diverse keurmerken en beroepsverenigingen, waardoor u bij ons verzekerd bent van een deskundige, onafhankelijke, integere en transparante dienstverlening. Zo zijn wij bijvoorbeeld aangesloten bij de Stichting Keurmerk Letselschade, en zijn wij aangesloten bij diverse specialistenverenigingen.

Stichting Keurmerk Letselschade

Om de kwaliteit van letselschadeadvocaten te waarborgen en voor de cliënt een duidelijk overzicht te geven van de beste letselschadespecialisten in ons land, is de Stichting Keurmerk Letselschade opgericht. De kantoren die dit keurmerk hebben, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De specialist die werkzaam is in Vianen is trots te mogen vermelden dat zij dit keurmerk heeft mogen ontvangen.

Bent u op zoek naar een goede letselschade expert in Vianen die uw belangen optimaal kan behartigen? Neem dan contact op met Janse Advocaten. Wij helpen u graag!

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocateis, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Ons werkgebied

Vianen, Woerden, Utrecht, Hagestein, Everdingen, Lexmond, Tienhoven, Schalkwijk, Heemstede, Houten en Zijderveld.

Hoofdvestiging