085 - 580 41 16

Letselschade advocaat nodig in Vianen?

Slachtoffer van een medische fout in Vianen?

Overal waar mensen werken worden fouten gemaakt, ook in de gezondheidszorg. Ieder jaar weer lopen mensen letsel op door een medische fout van hun arts of therapeut. Uiteraard doen artsen hun best om mensen te helpen, maar soms gaat het mis. Bij een medische fout moet u niet alleen denken aan een operatiefout, maar ook aan een onjuiste diagnose, verkeerde medicatie of het verrichten van onvoldoende nazorg. Daarbij moet worden aangetoond dat het niet gaat om een complicatie maar dat er een fout is gemaakt. Een complicatie kan altijd optreden en wordt dus niet gezien als medische fout.

Juridische begeleiding in Vianen

Janse Advocaten heeft veel ervaring met letselschade door een medische fout. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij snel een inschatting kunnen maken van de aansprakelijkheid en de schadevergoeding. Wilt u vrijblijvend een inschatting krijgen in uw schadezaak na een medische fout? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

U doet er goed aan om zo snel mogelijk aan de bel te trekken na een medische misser. Wij kunnen u in Vianen en in de wijde omgeving van Vianen begeleiden bij het hele traject en daardoor uw zorgen uit handen nemen. Daarnaast verzorgen wij natuurlijk de gehele afwikkeling van uw schadezaak en storten tijdig een voorschot op uw schadevergoeding.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocateis, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Ons werkgebied

Vianen, Woerden, Utrecht, Hagestein, Everdingen, Lexmond, Tienhoven, Schalkwijk, Heemstede, Houten en Zijderveld.

Hoofdvestiging