085 - 580 41 16

Letselschade advocaat nodig in Vianen?

Schadevergoeding eisen in Vianen

In Vianen en omgeving Vianen zijn wij uw letselschadespecialist als het gaat om het eisen van een letselschadevergoeding. Door de jaren heen heeft ons bureau al flink wat letselschadezaken gevoerd door heel Nederland. Wij weten als geen ander hoe wij vergoedingen voor uw psychische en financiële schade kunnen claimen. Wilt u een schadevergoeding krijgen voor uw letselschade? Dan is het belangrijk dat wordt aangetoond dat uw schade in Vianen is veroorzaakt door toedoen van een ander. Door middel van getuigenverklaringen en overig bewijsmateriaal zullen wij de aansprakelijkheid van degene die uw letsel heeft veroorzaakt vaststellen. Daarna dienen wij voor u een schadeclaim in.

Hulp bij schadeclaim indienen

Bij elk soort letsel hoort een specifieke letselschadeclaim. Bij het vaststellen van een schadeclaim is het van belang om te bekijken wat u allemaal niet meer kunt of slechter kunt door het opgelopen letsel. Wanneer u bijvoorbeeld minder kunt werken en daardoor inkomensverlies heeft, kunt u hiervoor een vergoeding krijgen. Om de vergoeding te ontvangen dient u een schadeclaim in. U kunt overigens ook een schadeclaim indienen voor de overige kosten die u heeft moeten maken door toedoen van uw letsel. Zoals de onkosten voor juridische hulp. Neem contact op met Janse Advocaten via 085 - 580 41 16 of maak een afspraak met uw letselschadespecialist in Vianen via het contactformulier.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocateis, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Ons werkgebied

Vianen, Woerden, Utrecht, Hagestein, Everdingen, Lexmond, Tienhoven, Schalkwijk, Heemstede, Houten en Zijderveld.

Hoofdvestiging