085 - 580 41 16

Letselschade advocaat nodig in Vianen?

Heeft u recht op smartengeld?

Letselschade kan onderverdeeld worden in materiële en immateriële schade. Onder immateriële schade, ook wel psychische schade genoemd, valt leed, pijn en verdriet, gederfde levensvreugde door bijvoorbeeld een trauma of blijvende littekens. Dit is letsel dat niet direct te zien is, maar wel een groot effect kan hebben op uw leven. Voor dit type letsel bestaat een speciaal soort vergoeding, smartengeld genaamd.

Zonder de juiste kennis en ervaring is het moeilijk om in te schatten of er recht is op schadevergoeding voor psychische schade en zo ja, hoeveel. Daarom is het altijd verstandig om een letselschadespecialist in te schakelen.

Hulp bij berekenen smartengeld in Vianen

De hoogte van smartengeld is van vele factoren afhankelijk en moet per geval uitgebreid bekeken worden door specialisten. Denk bij de verschillende factoren aan de aard en ernst van het letsel, de mate van geleden pijn, de duur van het herstel en of er sprake is van blijvende gevolgen. Als u door het letsel bijvoorbeeld uw werk of hobby niet meer kunt uitoefenen weegt dat zwaar.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn als het gaat om smartengeld of andere vergoedingen? Of wilt u direct een letselschade advocaat in Vianen inschakelen? Maak vrijblijvend een afspraak met Janse Advocaten via 085 - 580 41 16 of vul het contactformulier in. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocateis, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Ons werkgebied

Vianen, Woerden, Utrecht, Hagestein, Everdingen, Lexmond, Tienhoven, Schalkwijk, Heemstede, Houten en Zijderveld.

Hoofdvestiging