085 - 580 41 16

Letselschade advocaat nodig in Vianen?

Blijvend letsel na verkeersongeval in Vianen?

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval? Schade is bij een verkeersongeval snel opgelopen. Schade aan uw auto, maar ook aan uzelf en aan andere inzittenden van uw auto. Heeft u bij een verkeersongeval lichamelijke of geestelijke schade opgelopen, en werd het ongeval buiten uw schuld veroorzaakt? Uw letsel valt dan onder letselschade. Bij letselschade in Vianen kunt u een beroep doen op Janse Advocaten. Wij hebben jarenlange ervaring met het verhalen van schades op de aansprakelijke partijen, meestal de veroorzakers van een verkeersongeval en diens verzekeraars. Bent u ook op zoek naar juridische ondersteuning in Vianen? Schakel dan onze specialisten in.

Kosteloze juridische hulp na een ongeluk

Heeft u letselschade opgelopen bij een aanrijding in Vianen en wilt u een professionele letselschadespecialist inschakelen om uw schade te claimen? Dan hoeft dat in veel gevallen helemaal niets te kosten. Onze juridische dienstverlening is in de meeste gevallen kosteloos in te schakelen! Wanneer iemand anders verantwoordelijk is voor uw schade, is deze namelijk ook verantwoordelijk voor de kosten die u maakt in verband met de juridische dienstverlening. Laat u dus niet weerhouden uw schade na een verkeersongeval te claimen en bel voor letselschadespecialisten in Vianen direct met één van onze advocaten. Wij staan u graag bij!

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocateis, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Ons werkgebied

Vianen, Woerden, Utrecht, Hagestein, Everdingen, Lexmond, Tienhoven, Schalkwijk, Heemstede, Houten en Zijderveld.

Hoofdvestiging