085 - 580 41 16

Letselschade advocaat nodig in Vianen?

Letselschade whiplash in Vianen

Door een verkeersongeval kunt u allerlei soorten lichamelijk letsel oplopen. Nekpijn na een aanrijding is bijvoorbeeld een veelvoorkomende klacht. Nekpijn kan ook gepaard gaan met andere klachten, klachten die zich vaak na een tijdje pas ontwikkelen. Als u naast nekpijn ook uitstraling in uw schouders en armen heeft en last heeft van misselijkheid, slapeloosheid en concentratieproblemen, dan zou u wel eens last kunnen hebben van een whiplash. De diagnose ‘whiplash’ wordt steeds vaker gesteld. Toch blijft de diagnose moeilijk, omdat klachten zich pas na een tijdje ontwikkelen. De genoemde klachten kunnen een enorme impact op uw leven hebben en voor veel extra kostenposten zorgen.

Hulp bij whiplash schadevergoeding

Bij een complexe medische aandoening is het opeisen van een schadevergoeding soms lastig. Het is dan verstandig tijdig een letselschade advocaat in te schakelen. Juridische hulp duur? Niet als iemand anders aansprakelijk is voor uw letsel. Naast de kostenposten, worden ook de kosten voor juridische hulp verhaald op de aansprakelijke partij. Het inschakelen van een letselschade advocaat is in dat geval voor u dus gratis. Woont u in Vianen en wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op onze spreekuurlocaties? Bel dan direct via 085 - 580 41 16. We helpen u graag.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocateis, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Ons werkgebied

Vianen, Woerden, Utrecht, Hagestein, Everdingen, Lexmond, Tienhoven, Schalkwijk, Heemstede, Houten en Zijderveld.

Hoofdvestiging