085 - 580 41 16

Letselschade advocaat nodig in Vianen?

Betrokken bij een ongeluk op het werk in Vianen?

De kans dat u betrokken raakt bij een bedrijfsongeval is altijd aanwezig. Zeker wanneer u een gevaarlijk beroep uitoefent, kunt u het slachtoffer worden van een bedrijfsongeval. Een ongeval op uw werk in Vianen kan zeer vervelende consequenties hebben. U kunt misschien tijdelijk niet meer werken en moet iemand inhuren voor het werk in uw huishouding. Of u raakt arbeidsongeschikt waardoor werken niet meer gaat. Op het moment dat u op uw werk in Vianen door toedoen van een ander letselschade heeft opgelopen is het verstandig om een schadeclaim in te dienen. U ontvangt dan een vergoeding voor de geleden schade.

Arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval

Letselschade is de lichamelijke of psychische schade die iemand kan oplopen door bijvoorbeeld een ongeval waarvoor iemand anders verantwoordelijk is. Bijvoorbeeld door een bedrijfsongeval, verkeersongeval of medische fout. Ook kan het voorkomen dat iemand letsel oploopt door een dier, een fout in een product of arbeidsomstandigheden. Door de verscheidenheid aan situaties waarbij iemand letsel kan oplopen, is het juridische terrein erg gecompliceerd en vereist ieder op zichzelf staand geval een andere benadering. Schakel daarom altijd een letselschadespecialist in bij een bedrijfsongeval. U bent er dan van verzekerd dat uw belangen optimaal behartigd worden. Woont u in Vianen of omgeving Vianen? Dan Janse Advocaten u graag om de schadevergoeding te krijgen waar u recht op heeft.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocateis, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Ons werkgebied

Vianen, Woerden, Utrecht, Hagestein, Everdingen, Lexmond, Tienhoven, Schalkwijk, Heemstede, Houten en Zijderveld.

Hoofdvestiging